Wat kun je verwachten

“Waarom alleen doen als het ook samen kan

(Loesje)

Het proces waarin je al werkende met mij terecht komt kun je zien als een innerlijke ontdekkingsreis. We onderzoeken samen waar je tegen aan loopt en welke vragen je hebt. Je leert mild en zonder oordeel jezelf waar te nemen.
Je ontdekt wat je belemmert of waar je het gevoel hebt dat je klem zit. Je krijgt inzicht in situaties die zich lijken te herhalen (dit worden patronen)  in je werk of in je privéleven.
Door inzicht te krijgen in hoe jij leeft en door contact te maken met je hart ga je ontdekken wat je wil, wat je verlangens zijn en wat je kwaliteiten zijn. Zo stap voor stap meer te worden wie je bedoeld bent om te worden.

Immers: de hele boom is al aanwezig in een zaadje.

Zaad

Bij mij mag je zijn met wat er is.  Ik bied je veiligheid en aanvaarding. Ik luister naar je, spiegel je terug en gebruik  mijn intuïtie.   Je zult zien dat je jouw kwaliteiten langzaamaan in je bereik komen.

Tijdens de sessies sluit ik aan bij jouw ervaring en vraag en maak ik gebruik van:

  • Het gesprek
  • Lichaamswerk
  • Visualisaties
  • Meditaties
  • Ontspanningsoefeningen
  • Mindfulness oefeningen
  • Werken met subpersonen
  • Spelelementen
  • Opstellingen
  • Tekenen